Team

FYSIOTHERAPEUT, MANUEELTHERAPEUT

Daphne van der Wereld

Locatie Coördinator

d.vanderwereld@mobilisfysio.nl

 

Specialisaties

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

 

Opleidingen / Cursussen

2018   Cursus Sportrevalidatie

2018   Cursus Cupping

2017   Afgestudeerd Master Manueel Therapeut (S.O.M.T. te Amersfoort)

2014   Cursus Traumanetwerk VUmc

2013   Cursus Dry Needling – Extremiteiten & Wervelkolom
2012   Cursus TraumaNet AMC
2011   Afgestudeerd als Fysiotherapeut
           (Internationale Hogeschool Thim van der Laan)
2010   Easy taping methode
2008   Sportmassage, tapen en EHBO

 

Samenwerkingen

TraumaNetwerk VUmc, TraumaNet AMC, Mobilis CrossFit Amstel, Fysiotherapeut bij het inloopspreekuur van AFC Amsterdam en fysio- manueeltherapeut van AFC 1

 

Persoonlijke tekst

Als fysiotherapeut ben ik met name geïnteresseerd in orthopedische en sport gerelateerde klachten. Door mijn stage bij Ajax Cape Town in Zuid-Afrika heb ik ervaring opgedaan met voetballers. Naast mijn werk bij Mobilis Fysiotherapie ben ik ook 4 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut bij de voetbalselectie van RKAVIC op zaterdag bij de 2e klasse. Momenteel verzorg ik op maandag het inloopspreekuur bij voetbalclub AFC Amsterdam. Tevens ben ik fysio-manueeltherapeut bij het eerste van AFC (tweede divisie). Op de donderdagen werk ik van 16.30 tot 19.00 uur bij Mobilis CrossFit Amstel, onze tweede CrossFit locatie. Ik gebruik als behandelmethode vaak dry needlingbij mijn patiënten. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan CrossFit en reizen.

Wat voor klacht u ook heeft, ik vind het een uitdaging om u zowel mentaal als fysiek te begeleiden bij uw herstel. 

 

FYSIOTHERAPEUT, MANUEELTHERAPEUT I.O.

Kasper Jansen

info@mobilisfysio.nl

 

Specialisaties

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut i.o.

 

Opleidingen / Cursussen
2017   Start opleiding Manuele Therapie – incl. Extende Scope               

  (Hogeschool Breederode, Rotterdam)
2015   Medical Tape Concept
2013   Afgestudeerd als Fysiotherapeut bij Thim van der Laan (Nieuwegein)
2009   Cursus sportmassage

Persoonlijke tekst

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de eerste lijn en heb ik bij verschillende bedrijven intern als fysiotherapeut gediend.

Een uitdaging, daar houd ik van. Mijn hart ligt al bij sport en bewegen vanaf jongs af aan. Ik heb waterpolo op internationaal niveau gespeeld en ik weet hoe het voelt om tot het gaatje te gaan. Patiënten die een moeilijk revalidatietraject moeten doorlopen hebben soms ook een steuntje in de rug nodig om zichzelf op een hoger niveau te krijgen. Om de passie die nodig is om tot dat punt te komen los te maken bij mensen, vind ik een echte uitdaging.

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld in (complexe) orthopedische klachten, waarbij de bron van het probleem vanuit de gehele keten wordt benaderd. Vanuit mijn waterpolo verleden heb ik veel ervaring met schouder problematiek. Ook heb ik veel trajecten na knie en heupoperaties begeleid. Naast mijn werk bij Mobilis ben ik bezig met de Masteropleiding Manuele Therapie.

 

FYSIOTHERAPEUT, MANUEELTHERAPEUT I.O.

Siona Llewellyn

Specialisaties:

Fysiotherapeut, Manueel therapeut i.o.

 

Opleidingen/Cursussen:

2016 Start opleiding Manuele Therapie (SOMT Amersfoort)

2015 Dry Needeling

2014 Yoga docenten opleiding 

2014 Bachelor Fysiotherapie (Hogeschool van Amsterdam) 

 

Persoonlijke tekst:

Sinds 2014 werk ik met veel plezier als fysiotherapeut. Wat ik het mooie aan het vak vind is het contact met verschillende mensen. Geen enkele klacht is daardoor hetzelfde en keer op keer zie ik dat als een uitdaging. Ik zie het als een samenwerking tussen fysiotherapeut en patiënt, om de meest passende behandeling te vinden die voor de patiënt werkt. Ik ben van mening dat het van belang is de oorzaak van de klacht te achterhalen, in plaats van slechts de symptomen te bestrijden. 

Na meerdere jaren ervaring op te hebben gedaan in een eerste-lijn praktijk in Amsterdam zocht ik meer verdieping, om daarmee beter te kunnen diagnosticeren en behandelen. Deze verdieping heb ik onder andere gevonden in de opleiding tot manueel therapeut die ik verwacht af te ronden in 2019. 

Ik kijk ernaar uit om samen met u deze uitdaging aan te gaan!