TeamTeam

FYSIOTHERAPEUT, MANUEELTHERAPEUT I.O.

Kasper Jansen

info@mobilisfysio.nl

Specialisaties

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut i.o.

Opleidingen / Cursussen

2021   Master Manueel therapeut – incl. Extende Scope (Hogeschool Breederode, Rotterdam)
2015   Medical Tape Concept
2013   Afgestudeerd als Fysiotherapeut bij Thim van der Laan (Nieuwegein)
2009   Cursus sportmassage

Persoonlijke tekst

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de eerste lijn en heb ik bij verschillende bedrijven intern als fysiotherapeut gediend.

Een uitdaging, daar houd ik van. Mijn hart ligt al bij sport en bewegen vanaf jongs af aan. Ik heb waterpolo op internationaal niveau gespeeld en ik weet hoe het voelt om tot het gaatje te gaan. Patiënten die een moeilijk revalidatietraject moeten doorlopen hebben soms ook een steuntje in de rug nodig om zichzelf op een hoger niveau te krijgen. Om de passie die nodig is om tot dat punt te komen los te maken bij mensen, vind ik een echte uitdaging.

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld in (complexe) orthopedische klachten, waarbij de bron van het probleem vanuit de gehele keten wordt benaderd. Vanuit mijn waterpolo verleden heb ik veel ervaring met schouder problematiek. Ook heb ik veel trajecten na knie en heupoperaties begeleid. Naast mijn werk bij Mobilis ben ik bezig met de Masteropleiding Manuele Therapie.

 

FYSIOTHERAPEUT, DRY NEEDLING SPECIALIST

Sander van Assen

info@mobilisfysio.nl

Specialisaties

Fysiotherapeut, dry needling specialist

Opleidingen / Cursussen

2020   Dry needling cursus
2019    Afgestudeerd algemeen fysiotherapeut (Hogeschool van Amsterdam)

Persoonlijke tekst

Ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiast, energiek en leergierig therapeut en persoon. Vanuit mijn eigen ervaringen in de sport (rugby, judo en fitness) weet ik hoe vervelend het is als je je sport niet kunt beoefenen. Vanuit de praktijk en mijn eigen sport heb ik ervaring in orthopedische revalidatie en sportblessures. Verder heb ik mij verdiept in het behandelen van myofasciale triggerpoints en dry needling. Hierdoor zie ik ook veel spannings- en houding gerelateerde klachten. Uiteraard kunt u ook met alle andere klachten bij mij terecht. Ik sta voor een volledige aanpak. Eerst zorg ik samen met de patiënt voor het verhelpen van de klacht. Hierna ga ik samen met de patiënt de belastbaarheid verbeteren om te voorkomen dat u dezelfde klachten later nog eens krijgt.