Team

FYSIOTHERAPEUT, MANUEELTHERAPEUT I.O.

Kasper Jansen

info@mobilisfysio.nl

 Specialisaties

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut i.o.

 Opleidingen / Cursussen

2017   Start opleiding Manuele Therapie – incl. Extende Scope               

(Hogeschool Breederode, Rotterdam)
2015   Medical Tape Concept
2013   Afgestudeerd als Fysiotherapeut bij Thim van der Laan (Nieuwegein)
2009   Cursus sportmassage

Persoonlijke tekst

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de eerste lijn en heb ik bij verschillende bedrijven intern als fysiotherapeut gediend.

Een uitdaging, daar houd ik van. Mijn hart ligt al bij sport en bewegen vanaf jongs af aan. Ik heb waterpolo op internationaal niveau gespeeld en ik weet hoe het voelt om tot het gaatje te gaan. Patiënten die een moeilijk revalidatietraject moeten doorlopen hebben soms ook een steuntje in de rug nodig om zichzelf op een hoger niveau te krijgen. Om de passie die nodig is om tot dat punt te komen los te maken bij mensen, vind ik een echte uitdaging.

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld in (complexe) orthopedische klachten, waarbij de bron van het probleem vanuit de gehele keten wordt benaderd. Vanuit mijn waterpolo verleden heb ik veel ervaring met schouder problematiek. Ook heb ik veel trajecten na knie en heupoperaties begeleid. Naast mijn werk bij Mobilis ben ik bezig met de Masteropleiding Manuele Therapie.

 

FYSIOTHERAPEUT, MANUEELTHERAPEUT I.O.

Siona Llewellyn

Specialisaties:

Fysiotherapeut, Manueel therapeut i.o.

 Opleidingen/Cursussen:

2016 Start opleiding Manuele Therapie (SOMT Amersfoort)

2015 Dry Needeling

2014 Yoga docenten opleiding 

2014 Bachelor Fysiotherapie (Hogeschool van Amsterdam) 

 

Persoonlijke tekst:

Sinds 2014 werk ik met veel plezier als fysiotherapeut. Wat ik het mooie aan het vak vind is het contact met verschillende mensen. Geen enkele klacht is daardoor hetzelfde en keer op keer zie ik dat als een uitdaging. Ik zie het als een samenwerking tussen fysiotherapeut en patiënt, om de meest passende behandeling te vinden die voor de patiënt werkt. Ik ben van mening dat het van belang is de oorzaak van de klacht te achterhalen, in plaats van slechts de symptomen te bestrijden. 

Na meerdere jaren ervaring op te hebben gedaan in een eerste-lijn praktijk in Amsterdam zocht ik meer verdieping, om daarmee beter te kunnen diagnosticeren en behandelen. Deze verdieping heb ik onder andere gevonden in de opleiding tot manueel therapeut die ik verwacht af te ronden in 2019. 

Ik kijk ernaar uit om samen met u deze uitdaging aan te gaan!