Laatste nieuwsLatest news

Solgar

Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan ieders individuele wensen heeft Solgar een assortiment van ruim 300 verschillende producten. Op de etiketten en op de Solgar website kunt u lezen welke producten geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten. Bij de Personal Health Club kunt u alle Solgar producten bestellen. Binnen twee werkdagen kunt u deze bij de club ophalen.

Multi-Vitamine
De kwaliteit en innovatie die zo kenmerkend zijn voor de Solgar producten, vindt u terug in de bekende Multi-vitamine/mineralen complexen: de multi’s. Solgar biedt een breed assortiment met de bekende ‘Rolls Royce’ onder de multi’s, omnium, de ondersteunende VM-2000, de krachtige VM-75, de groene Earth Source en de VM-Prime for women met een hoge dosering vitamine D-3 en K-2. Natuurlijk zijn er multi’s speciaal ontwikkeld voor vegetariërs, zwangeren en ouderen en worden de kleintjes ook niet vergeten. Voor hen zijn er kauwtabletten met alle belangrijke voedingsstoffen en uitsluitend natuurlijke suikers: Kangavites. De uitgebalanceerde Solgar multi’s bevatten geen synthetische toevoegingen en zijn vrij van allergenen. Vindt u het moeilijk om te bepalen welke multi voor u het meest geschikt is? Doe de test op www.solgar.nl/multi-test 

Anti Oxidant
Elke anti-oxidant heeft een eigen functie, maar werkt ook altijd samen met anderen. Daarom adviseert Solgar inname van antioxidanten in complexvorm, zoals Advanced Antioxidant Formula of Sulphurous Antioxidant Complex, dat helpt om lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf ( door vitamine C, E, Selenium, Zink) het haar sterk houdt (biotine, selenium, zink) en het herstellend vermogen van de huid ondersteunt (vitamine C, biotine) 

Vitamine D
Van september tot april heeft de zin onvoldoende kracht om vitamine D in de huid te maken. Veel mensen kunnen wel wat extra vitamine D gebruiken. Van kinderen tot ouderen, van zwangere vrouwen tot mensen die weinig buiten komen en mensen met een donkere huidskleur. In het verleden werd vitamine D vooral geadviseerd in relatie met botopbouw. Nu staan de functie binnen het immuunsysteem en zenuwstelsel centraal. Solgar heeft vitamine D-3 in verschillende doseervormen.  Van vloeibare vitamine D-3 tot softgels en tabletten. Super Cod Liver Oil verenigt het goede van vitamine D met de gezonde eigenschappen van visolie. 

Amonizuren
Aminozuren zijn essentieel voor de aanmaak van hormonen, lichaamseiwitten en enzymen. de natuurlijk vorm, ook wel L-vorm of vrije vorm genoemd, is voor het lichaam het meest geschikt. Solgar heeft 20 verschillende aminozuren in het assortiment, in vrije vorm.  Mineralen de kwaliteit van mineraalsupplementen, zoals calcium en magnesium, hangt nauw samen met de opneembaarheid. Mineralen zelf kunnen nauwelijks opgenomen worden. Daarom moeten zij gekoppeld worden aan een andere stof, bijvoorbeeld een aminozuur, net als in de voeding. Dit heet cheleren. Cheleren is geen beschermde term die u de garantie geeft dat de koppeling werkt.  Daarom werkt Solgar samen met de befaamde Firma Albion. Albion heeft een gepatenteerd proces ‘de Albion chelaten’ die u de garantie van een optimale koppeling en opname geeft. Vrijwel alle Solgar mineraalverbindingen bestaan uit Albion chelaten of andere goed opneembare verbindingen zoals citraten en picolinaten. 

Speciale supplementen voor de levenstijl
Naast de producten met vitamine, mineralen, kruiden en aminozuren, produceert Solgar een groot aantal voedingssupplementen afgestemd op uw specifieke behoefte. Voorbeelden hiervan zijn melatonin 3 mg dat helpt bij het sneller in slaap vallen en skin, Nails and hair Formula dat de huis van binnenuit beschermt (vitamine C, koper, zink) het haar sterk houdt (koper, zink) en goed is  voor de nagels (zink)

 


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor Personal Health Club
* = required field

Via our newsletter, we hope to keep you abreast of all events and outdoor activities.

Subscribe to the newsletter

Aanmelden voor Personal Health Club
* = required field